Ferielejlighed i Krauschwitz nær Muskau- Parken


Ferielejlighed Junge i Krauschwitz

Ferielejligheden Junge er beliggende i det rolige Krauschwitz, syd for Bad Muskau, kendt for  “Prince-Pückler-Parken”. Krauschwitz er en samling af landhuse, de fleste går tilbage til tiderne i det tidligere DDR. Det har en eng, en frugthave, samt en gran skov indrammet, malerisk legeplads og fodboldbane. Landsbyen består af den lille vej kaldet “Im Tale”, der løber lige over Oder-Neisse cykelsti. “Fürst-Pückler-Parken” og Bad Muskau kan nemt og sikkert nås på cykel, der går ind på cykelstien “D-Route 12” gennem skoven ved den sydlige ende af “Im Tale”. Du kan også gå eller cykle til den polske by Łęknica, via den tidligere jernbanebro, der krydser floden Neisse på den historiske jernbanestation Bad Muskau – Weißwasser.

Mange detaljer fra GDR-tider på ydersiden

De huse på “Im Tale” i Krauschwitz er alle blevet renoveret, og da landsbyen føles så hjemlig, er boligerne ofte meget pænt udført. Så var disse to lejligheder, som faktisk er et hus, med et køkken, et badeværelse, en beskyttet veranda, en have og et skur (til parkering af cyklerne). Enten lejer du den størere del eller, ligesom os, den del med det mindre sove- og opholdsstue. Hvis du kommer med familie, skal du leje begge dele sammen, og har så meget plads.

Mens der er mange charmerende detaljer fra GDR-tider på ydersiden, er indersiden, badeværelset og køkkenet moderne og smagfuldt indrettede. Den venlige familie Junge bor i et større hus på den østlige side af gaden.

Skov indrammet legeplads

Vi var her i løbet af en uge for at udforske den opført som den tysk-polske UNESCO tysk-polske Park og det omkringliggende område på cykel. Vi ville have elsket at blive længere, hvis vi ikke havde planlagt at fortsætte cykelruten langs Neisse til Tjekkiet. For et besøg i Park Bad Muskau / Park Mużakowski og omgivelser, er denne perle i Krauschwitz stærkt anbefales.

En beskyttet veranda

🏩 Ferielejlighed Junge / Ferienwohnung Junge (Park Bad Muskau)

Im Tal 2, 02957 Krauschwitz

T 03577155217

Var. 1: Kombineret stue og soveværelse, køkken, badeværelse, veranda: € 40, –

Var. 2: Stue, soveværelse, køkken, badeværelse, veranda. € 45.-

Priserne er inklusive oprindeligt sengelinned og håndklæder, slutrengøring, forsyningsselskaber.

Cinnamon Canelle Spray insektafvisende middel

Naturlig beskyttelse mod insektbid

Som beskyttelse mod myg, men uden de neurotoksiner (giftige for centralnervesystemet), der findes i syntetiske sprayer som DEET (N, N-diethyl-m-toluamid), Cinnamon Hills Canelle Spray® er en testet  alternativ. Jeg har brugt sprayen på ture gennem Sverige og Asien, hvor det har hjulpet mig og min partner til at beskytte os mod insektbid.

myggebalsam
Cinnamon Hill Canelle Spray

Canelle Spray” ® er lavet af olie fra kanelblade og kanelbark (cinnamomum cassia) og fortyndet med kanelvand. Sprayen er destilleret, blandes og fyldes i flasker i Top House gården, ejendom på 25 hektar i hjertet af Ceylon kanel region. Kun blade og bark vokset på ejendommen i en selvbærende proces bliver brugt.

Kanelbladeolie har en naturlig fugtgivende virkning, og dens duft holder naturligvis insekter væk. Olien, der er destilleret ved traditionelle metoder, anvendes endda i ayurvediske lægemidler til at lindre stok og bid. “Canelle Spray” ® er et varemærke tilhørende Cinnamon Hill. De 100 ml flaske med det naturlige beskyttelsesmiddel kan købes for knap 19 € eller 200 kr  inkl. fragt til Danmark, Sverige, Finland, og de fleste EU-lande. Cinnamon Hill bruger ikke plastemballage, fordi æteriske olier vil corrodere plastik. Glas ville være for tung og kunne bryde under rejser. Ideal for rejsen, “Canelle Spray” ® kommer i en let og robust aluminiumflaske, der giver en fin spray og bruger den værdifulde naturlige medicin så effektivt som muligt. Min anbefaling: Tag en flaske “Canelle Spray” ® næste gang du tager på ferie: https://iitm.be/cincasia

myggebalsam
Cinnamon Hill Canelle Spray myggebalsam

Geitgård “Ziegenhof zur Wolfsschlucht”

Geitgård til Wolfsschlucht tilbud autentisk gedost

Geitgården ved Wolfsschlucht i Pusack er et romantisk sted. Haven inviterer dig til at slappe af og tage en pause fra cykling på Oder-Neisse cykelsti. Vi havde en frokost pause på en Neisse cykeltur fra Forst til Zittau. Vi nød autentisk ost, lavet af rå gedemælk på håndværkerbrød og drukket rå mælk. Vi havde også noget filter kaffe.

i haven
Haven inviterer dig til at slappe A

Pusack, i kommunen Neisse-Malxetal i den tyske delstat Brandenburg ligger på den tysk-polske grænse. Denne sydlige kant af området, hvor Sorbs og Wends bosatte sig, udgør også Brandenburgs sydlige grænse med delstaten Sachsen.

Den venlige vært og “gederherde“, en tidligere socialarbejder, kunne både tale om sin ost, samt stedet og de mennesker, der bor i området, og mange ændringer der skete siden tysk genforening. Fødevarer er lokale og autentiske. Vi købte også nogle fremragende rå mælkeost til vores videre rejse.

Wolfsschlucht
Geitgård “Ziegenhof zur Wolfsschlucht”

Atmosfæren er naturlig, du sidder ved borde i haven eller under et under et tag. Alt var meget simpelt. Gederne er ikke langt, men myggen forbliver nær Neisse-floden, så du har brug  i haven ingen myggebalsem.

Maden er hverken hurtig eller billig. Vi var meget tilfredse med det.

Geitgård “Ziegenhof zur Wolfsschlucht

Pusack Nr. 1, 03159 Neiße-Malxetal

Restauracja Harnas

Vurdering ***

Prisforhold ****

Harnas, i Szczecins “helt nye” gamle bydel, er et behageligt sted med solid polsk mad. Mens populær hos turister var tjenesten venlig, faciliteter rene og priserne synes retfærdige.

Restauracja
Restauracja Harnas

Inde, Harnas tilbyder en rustik øl hus atmosfære, uden for det tilbyder borde, stole og bænke under paraplyer, på kanten af ​​den gamle byhus torv.

Vi havde en god, rimeligt prissat middag. Jeg anbefaler dette kro til besøg på Szczecin Stare Miasto.

Restauracja Harnas

Sienna 7, 70-542 Szczecin

+48 91 813 76 55

Gamle by
Szczecins gamle byhus square