Naturlig beskyttelse mod insektbid

Som beskyttelse mod myg, men uden de neurotoksiner (giftige for centralnervesystemet), der findes i syntetiske sprayer som DEET (N, N-diethyl-m-toluamid), Cinnamon Hills Canelle Spray® er en testet  alternativ. Jeg har brugt sprayen på ture gennem Sverige og Asien, hvor det har hjulpet mig og min partner til at beskytte os mod insektbid.

myggebalsam
Cinnamon Hill Canelle Spray

Canelle Spray” ® er lavet af olie fra kanelblade og kanelbark (cinnamomum cassia) og fortyndet med kanelvand. Sprayen er destilleret, blandes og fyldes i flasker i Top House gården, ejendom på 25 hektar i hjertet af Ceylon kanel region. Kun blade og bark vokset på ejendommen i en selvbærende proces bliver brugt.

Kanelbladeolie har en naturlig fugtgivende virkning, og dens duft holder naturligvis insekter væk. Olien, der er destilleret ved traditionelle metoder, anvendes endda i ayurvediske lægemidler til at lindre stok og bid. “Canelle Spray” ® er et varemærke tilhørende Cinnamon Hill. De 100 ml flaske med det naturlige beskyttelsesmiddel kan købes for knap 19 € eller 200 kr  inkl. fragt til Danmark, Sverige, Finland, og de fleste EU-lande. Cinnamon Hill bruger ikke plastemballage, fordi æteriske olier vil corrodere plastik. Glas ville være for tung og kunne bryde under rejser. Ideal for rejsen, “Canelle Spray” ® kommer i en let og robust aluminiumflaske, der giver en fin spray og bruger den værdifulde naturlige medicin så effektivt som muligt. Min anbefaling: Tag en flaske “Canelle Spray” ® næste gang du tager på ferie: https://iitm.be/cincasia

myggebalsam
Cinnamon Hill Canelle Spray myggebalsam

One reply on “Cinnamon Canelle Spray insektafvisende middel”

Comments are closed.