Geitgård “Ziegenhof zur Wolfsschlucht”

Geitgård til Wolfsschlucht tilbud autentisk gedost

Geitgården ved Wolfsschlucht i Pusack er et romantisk sted. Haven inviterer dig til at slappe af og tage en pause fra cykling på Oder-Neisse cykelsti. Vi havde en frokost pause på en Neisse cykeltur fra Forst til Zittau. Vi nød autentisk ost, lavet af rå gedemælk på håndværkerbrød og drukket rå mælk. Vi havde også noget filter kaffe.

i haven
Haven inviterer dig til at slappe A

Pusack, i kommunen Neisse-Malxetal i den tyske delstat Brandenburg ligger på den tysk-polske grænse. Denne sydlige kant af området, hvor Sorbs og Wends bosatte sig, udgør også Brandenburgs sydlige grænse med delstaten Sachsen.

Den venlige vært og “gederherde“, en tidligere socialarbejder, kunne både tale om sin ost, samt stedet og de mennesker, der bor i området, og mange ændringer der skete siden tysk genforening. Fødevarer er lokale og autentiske. Vi købte også nogle fremragende rå mælkeost til vores videre rejse.

Wolfsschlucht
Geitgård “Ziegenhof zur Wolfsschlucht”

Atmosfæren er naturlig, du sidder ved borde i haven eller under et under et tag. Alt var meget simpelt. Gederne er ikke langt, men myggen forbliver nær Neisse-floden, så du har brug  i haven ingen myggebalsem.

Maden er hverken hurtig eller billig. Vi var meget tilfredse med det.

Geitgård “Ziegenhof zur Wolfsschlucht

Pusack Nr. 1, 03159 Neiße-Malxetal

One reply on “Geitgård “Ziegenhof zur Wolfsschlucht””

Comments are closed.