Ferielejlighed Junge i Krauschwitz

Ferielejligheden Junge er beliggende i det rolige Krauschwitz, syd for Bad Muskau, kendt for  “Prince-Pückler-Parken”. Krauschwitz er en samling af landhuse, de fleste går tilbage til tiderne i det tidligere DDR. Det har en eng, en frugthave, samt en gran skov indrammet, malerisk legeplads og fodboldbane. Landsbyen består af den lille vej kaldet “Im Tale”, der løber lige over Oder-Neisse cykelsti. “Fürst-Pückler-Parken” og Bad Muskau kan nemt og sikkert nås på cykel, der går ind på cykelstien “D-Route 12” gennem skoven ved den sydlige ende af “Im Tale”. Du kan også gå eller cykle til den polske by Łęknica, via den tidligere jernbanebro, der krydser floden Neisse på den historiske jernbanestation Bad Muskau – Weißwasser.

Mange detaljer fra GDR-tider på ydersiden

De huse på “Im Tale” i Krauschwitz er alle blevet renoveret, og da landsbyen føles så hjemlig, er boligerne ofte meget pænt udført. Så var disse to lejligheder, som faktisk er et hus, med et køkken, et badeværelse, en beskyttet veranda, en have og et skur (til parkering af cyklerne). Enten lejer du den størere del eller, ligesom os, den del med det mindre sove- og opholdsstue. Hvis du kommer med familie, skal du leje begge dele sammen, og har så meget plads.

Mens der er mange charmerende detaljer fra GDR-tider på ydersiden, er indersiden, badeværelset og køkkenet moderne og smagfuldt indrettede. Den venlige familie Junge bor i et større hus på den østlige side af gaden.

Skov indrammet legeplads

Vi var her i løbet af en uge for at udforske den opført som den tysk-polske UNESCO tysk-polske Park og det omkringliggende område på cykel. Vi ville have elsket at blive længere, hvis vi ikke havde planlagt at fortsætte cykelruten langs Neisse til Tjekkiet. For et besøg i Park Bad Muskau / Park Mużakowski og omgivelser, er denne perle i Krauschwitz stærkt anbefales.

En beskyttet veranda

🏩 Ferielejlighed Junge / Ferienwohnung Junge (Park Bad Muskau)

Im Tal 2, 02957 Krauschwitz

T 03577155217

Var. 1: Kombineret stue og soveværelse, køkken, badeværelse, veranda: € 40, –

Var. 2: Stue, soveværelse, køkken, badeværelse, veranda. € 45.-

Priserne er inklusive oprindeligt sengelinned og håndklæder, slutrengøring, forsyningsselskaber.

One reply on “Ferielejlighed i Krauschwitz nær Muskau- Parken”

Comments are closed.