Naturligt skydd mot insektsbett

Njut av semestern med ett naturligt skydd mot myggor!
Canelle Spray

Som skydd mot myggor, utan de giftiga neurotoxiner (nervgift) som ingår i syntetiska sprayer som DEET (N, N-dietyl-m-toluamid), är Cinnamon Hills ”Canelle Spray”® ett beprövat alternativ. Jag har använt det på resor genom Sverige och Asien där det har hjälpt mig och min partner att skydda oss mot insektsbett.

”Canelle Spray”® tillverkas av olja från kanelbladet och kanelbarken (cinnamomum cassia) och späds med kanelvatten. Sprayen destilleras, blandas och fylls på flaskor på den 25 hektar stora Top House-gården i hjärtat av kanelregionen på Sri Lanka. Här används endast bladen och barken som odlas på hållbart vis. Kanelbladsolja har en naturlig fuktgivande effekt och dess doft håller insekter i naturen på avstånd. Oljan som destilleras med traditionella metoder används till och med i ayurvediska mediciner för att lindra stick och bett. ”Canelle Spray”® är ett varumärke och ägs av Cinnamon Hill. 100 ml flaskan med det naturliga skyddsmedlet kan köpas för knappa 19 € inkl. frakt till Sverige, Finland, Danmark och de flesta EU-länder. Cinnamon Hill använder inte plastförpackningar eftersom eteriska oljor bryter ner plasten. Glas hade varit för tungt och kan gå sönder på resor. ”Canelle Spray”® är perfekt för resor och levereras i en lätt och robust aluminiumflaska som ger en fin spray och använder den värdefulla naturmedicinen så effektivt som möjligt. Min rekommendation: Ta med en flaska ”Canelle Spray”® nästa gång du åker på semester: https://iitm.be/cincasia

”Canelle Spray”® är ett varumärke och ägs av Cinnamon Hill

”Canelle Spray”®